La impaciència del cim

19 05 2011

La paciència, és un arbre d’arrels amargues però de fruit molt dolç

Per fi ha arribat l’hora. Si alguna cosa distingeix als humans és la impaciència i la cultura de la immediatesa: Ho vull aquí i ara!

CB a C1 21 abril P4210016 2El món de la muntanya ens ensenya a com actuar davant de les vicissituds de la quotidianitat, de fet és un exemple de vida, és un terreny d’aventura perfecte, on el mitjà et despulla i et recorda qui ets, d’on véns i quines són les nostres possibilitats veritables i essencials.

Hi ha un proverbi persa, que diu: La paciència és un arbre d’arrels amarges però de fruit molt dolç.

CB a C1 21 abril P4210036

Saber esperar i pensar en positiu. Tot esdevindrà, tot té un moment i un lloc, i si no és així, no fa falta renunciar a res, modificar el rumb, per tornar a intentar-ho amb més energia si cap. Però tot té el seu espai, és una qüestió d’equilibris (i de vegades d’injustícies). L’important és poder extreure conclusions, s’aprèn del fracàs i no de l’èxit. La muntanya no ens fa ni millors ni pitjors: ens esculpeix com a persones. Però tot aquest joc d’incerteses és un exemple aplicable a la nostra trajectòria personal: Aprenguem a relativitzar, no donem més importància a allò que no ho té, respirem un parell de vegades abans de bordar i parlar de mala sort; evidentment sense conformar-nos, però deixant de mirar-nos el nostre melic i certificant que, simplement no hem d’oblidar que som uns privilegiats.

Ruta_y_campamentos2

Doncs bé, nosaltres hem apostat davant de la incertesa, per sortir dimecres 18 cap al camp II, el dia 19 per al camp III, el 20 arribant al camp IV, i intentar trepitjar el cim el dia 21 de maig. No ens trobem davant d’un anticicló clarament marcat en els mapes meteorològics, però ja són massa dies d’espera en el camp base i la nostra determinació ens ha portat a aquesta aposta. Aquest és el nostre camí, tenint en compte que el veritable cim es troba en el camp base, per compartir una vegada més amb tots vosaltres els nostres anhels eteris de llibertat.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: