Katmandú, 26 de maig de 2011

26 05 2011

Des de la tranquil·litat que dona trobar-se en un medi no tant hostil com el que hem trobat els darrers dos mesos, us fem arribar algunes informacions i imatges per a que us pugueu entretindre fins la nostra imminent tornada a casa. Dir-vos que ens anem recuperant cadascú al nostre ritme, en concret us deixem el parte mèdic de Manuel Gonzalez “Lolo”:

L’esportista sampedreño es trasllada de la clínica nepalí a un hotel on pel que sembla podrà realitzar de millor manera el seu tractament de les congelacions i està acompanyat pel doctor Carlos Martínez.

L’estat de Lolo és bo i presenta congelacions en tots els dits dels peus i de menor abast en quatre de les mans a més d’una cridanera cremada, per fred, en el nas i galta dreta.

P1040362P1040365

Estan preparant la sortida del Nepal, per el proper dissabte, amb destinació a l’Hospital Clínic de Saragossa, on li han de fer unes proves mèdiques que determinaran l’abast final de les congelacions i possibles amputacions. Lolo arribarà el dilluns nit a San Pedro, encara que aquest extrem està per confirmar.

L’escalador es manté ferm en no fer declaracions fins no conèixer les manifestacions que s’hagin realitzat fins avui, considerant a més que necessita una mica més de temps per recuperar-se mentalment del viscut i poder transmetre amb lucidesa, el viscut en el seu descens del cim del Lhotse.

Lolo si ha transmès a les persones que encara romanen en el camp base, el seu més sincer agraïment per salvar-li la vida el passat 21 i 22 de maig.

Part de la satisfacció de poder fer cim és el fet de compartir-ho ara amb tots vosaltres, per això us presentem les primeres imatges de l’ascensió final, el cim i el descens.

Cim del Lhotse, descens i evacuació en helicòpter
Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: