In memoriam a l’amic Jordi Guivernau

11 09 2011

Guivernau In Memoriam 2011 DSCN1018

DES DE MÉS ENLLÀ DELS CIMS GUARDA’NS L’AURA QUE HAS VISCUT.

Avui, 11 de setembre de 2011, camí d’una muntanya, hem viscut una festa, amb enyorança i també alegria. Ha estat un retrobament sincer i ferm, d’amics i família vers una persona singular. Hem pujat al cim del Pallassos (o de Filià), una excursió a un indret que el nostre amic Jordi Guivernau estimava molt, la vall Fosca.

Ja han transcorregut cinc anys, des que un fatídic cinc de març de 2006, al Tuc de la Costa, un allau embolcallés per sempre una ànima amant de la muntanya.

Davant de la placa In Memoriam que la família ha ficat al redós del cim, la Maria ha descrit al Jordi amb molta emoció:”Ell estimava tres coses per sobre de les altres: Sentia devoció per les seves filles, era un aferrissat defensor de Catalunya i un apassionat de la muntanya.”

Any 1997, el M.H.SR. JORDI GUIVERNAU, al cim del Pavots, molt be acompanyat!

A l’any 1997, en Jordi Guivernau al cim del Pavots.

Personalment, dir-vos, que sense ell, possiblement no hauria tingut el privilegi de trescar tantes quimeres alpines arreu. El primer cop que em vaig calçar uns esquis de muntanya amb “adaptadors”, va ser una de les seves famoses liades. Em va animar a participar a l’any 1989 en la meva primera expedició, compartint amb ell una peculiar aventura fins al cim del Lenin (7134 m) al Pamir, a l’extinta Unió Soviètica.

En Jordi Guivernau, ens va ensenyar a fer estimar la muntanya i a admirar la companyonia que ella desprèn i que nosaltres hem d’aprendre a recollir.

Gràcies Jordi!

DSCN1029

11 setembre 2011. Amics i família al cim del Pallassos 2771 m (Vall Fosca), al cantó de la placa In Memoriam al Jordi Guivernau.

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

17 09 2011
Pili Dominguez i Pep Godoy

veig per les fotos que s’han penjat, que el Jordi continua convocant a la gent a la seva estimada muntanya. no hi vam poder ser-hi presents però si que el vam recordar com van ser les sortides que varen fer junts i, molt especialment, el viatge al Marroc, les sortides amb bicicleta amb teca inclosa, etccc.
bessets per tots els que hi vau poder anar però molt especialment per tota la familia Guivernau-Huguet.
Pili i Pep

12 09 2011
aitanag

Preciosa descripició i emotiva crònica d’una sortida més, que ens acompanya en aquest intens i variat viatge en què ens hem trobat.
Moltes gràcies per l’acompanyament en un “deja vu” d’excursió, sensacions i presències retrobades, en un dia tant especial com la diada nacional del nostre país i per passar-la envoltats de persones molt importants pel pare i també nostres.
Agraïr tot el recolzament i l’amor rebut per part de tots els companys i companyes, amics i amigues del CEL.
De nou, gràcies Juanjo.
Roseta Aitana

12 09 2011
Dolors

Jo no vaig poder acompanyar-vos-hi, pq tenia la festa d’aniversari de la meva néta, però us vaig recordar i sobretot vaig recordar el Jordi, amb qui havia compartit moltes pedres, molts turrons caducats, moltes “ensigalades” i molts bons moments. Estic contenta que la família hagi pensat en fer aquest acte, per sempre romandrà a la seva estimada muntanya.
Un petó per tots aquells que hi vareu poder ser i pels altres que només el vam poder recordar i tb per tu Juanjo, per haver fet aquest muntatge.
Dolors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: