El treball de producció: El que no es veu a càmera

4 11 2011

 

All llarg d’aquestes setmanes de treball dins del programa de “Desafio Everest”, hi ha hagut una feina que no ha passat inadvertida, aquesta ha estat la tasca incansable que duen a terme les persones de producció, perquè nosaltres ho tinguéssim tot a punt i en ordre jornada  darrera jornada. Han estat cercant i tenint cura del més petit detall per fer possible el nostre ”escenari” ideal.

Pagament portadors camp base Desafio Everest Juanjo Garra 2011

 

 

 

 

Pagament salari als portadors camp base Everest

 

Des del primer moment, ells (en aquests cas elles), tenen l’encàrrec de descomposar l’idea de la sèrie, despullar la proposta del programa i cercar l’abc en cada imput, en cada aresta, en cada possible racó, pressupostant i planificant des de l’inici fins al final, tots aquells aspectes  que en poden ser previsibles i d’altres que en son susceptibles d’espatllar-se.

Nosaltres, ja sobre el terreny, ens hem trobat molta feina feta prèviament (s’havia realitzat un viatge previ de localització), tenint present que hem tingut dos complexitats coexistint alhora: per una banda no deixa de ser un programa de Televisió i per l’altra no hem d’oblidar que es tracta  d’una expedició a la serrada de l’Himàlaia. Una logística complexa i exigent, que ha implicat a 30  professionals de televisió, 10 participants en el programa, més de cent portadors, una dotzena de iacs i dos tones de material a carretejar.

La complexitat de gravar en alçada, en condicions extremes, ens conduïa al dilema de la conservació de copies del material gravat, es per això que organitzàvem l’enrevessament de baixar tot el material fins a la població de Namche Bazar (a tres jornades generoses del camp base) a on un company feia copia del valuós material en discos durs. 

Un treball de  logística amb multiplicitat de variants i escrupolós amb els recursos necessaris en temps, forma i qualitat requerits !

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: