Celebrada la primera jornada del VI Congrés Excursionista Català

13 11 2011

Trenta anys després de la seva darrera edició, avui s’ha celebrat a l’auditori del CosmoCaixa (Barcelona) la primera sessió del VI Congrés Excursionista Català.

Sota el lema “Les entitats excursionistes al segle XXI”, el VI Congrés Excursionista Català té com a objectius dibuixar l’actual context social en què es desenvolupa l’excursionisme, conèixer com afecten a l’excursionisme els canvis legislatius dels darrers anys i aportar mecanismes que siguin d’utilitat a les entitats excursionistes per al seu manteniment i evolució.

En el dia d’avui s’han tractat dos dels tres eixos del Congrés: “Societat, cultura i esports de muntanya” (pel matí) i “marc legislatiu” (tarda).

Especialistes en les diferents temàtiques com Enric Faura, Francesc Roma, Juanjo Garra, Joan Casòliva, Marta Pérez, Iñigo Ayllón, Meritxelll Arderiu, Jaume Anglada, Judith Martínez o Jordi Gassió han participat en les ponències d’avui, a les quals hi ha assistit més d’un centenar de persones.

image

Demà diumenge es tancarà el Congrés amb el desenvolupament del tercer eix, dedicat a les entitats excursionistes. En la sessió del matí hi haurà un debat entre esportistes, tècnics, representants d’entitats i mitjans de comunicació. Per la tarda destaca un taller d’oportunitats. No us ho podeu perdre!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: