Les federacions Excursionistes d’abast Pirinenc de reunió a l’Alta Ribagorça

19 11 2011

Aquest cap de setmana estem participant d’una trobada entre representats del conjunt de Federacions esportives excursionistes que tenen com a àmbit d’actuació els Pirineus. Hi son representades les federacions excursionistes d’Euskadi, Navarra, Aragó, Andorrana i la francesa de Randonee Pedrestre.

 

Assemblea Federacions Excursionistes del Pirineu 2011 a Pont Suert

 

El lloc escollit per desenvolupar la trobada ha estat l’Alta Ribagorça, concretament El Pont de Suert. Un total de 28 participants, estan intercanviant punts de vista relatius al món excursionista i que son comuns en els diferents territoris pirinencs, concretament

  • Plantejament d’un enllaç entre els senders GR 10 (França) i el GR 11 (Transpirinenca) a traves diferents colls de muntanya. Aquest sender tindrà una nomenclatura especial: GR T. El seu abast va des de l’Atlàntic fins al Mediterrani.
  • Redacció d’un conveni de col·laboració entre totes les entitats excursionistes assistents, amb la finalitat de posar en funcionament una plana web conjunta amb informació oficial de diferents TRACKS (GPS), informació de refugis, i altres dades d’interès del territori. La coordinació la duu a terme la Federació Navarresa de Muntanya.

Aquesta trobada te lloc al llarg del cap de setmana (19 i 20 novembre) i s’han programat diverses activitats per donar a conèixer les potencialitats  del territori de l’Alta Ribagorça per l’excursionisme, entre d’altres s’ha plantejat una visita  al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. D’altra banda, al llarg de l’assemblea un representant de l’Associació de la Ribagorça Romànica ha realitzat la presentació a tots els assistents dels SkyGames 2012,  que tindran lloc del 29 juny al 8 juliol.

Aquets esdeveniment ve a representar les olimpíades de diferents especialitats dels esports de muntanya, participant les seleccions de 25 països diferents, amb un abast de 1000 esportistes i amb una previsió aproximada de 10.000 visitants, essent un  escenari ideal per potenciar i donar a conèixer la Ribagorça al món  i fer d’aquest territori un referent en el món de la muntanya.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: