Mitja marató de Tarragona 2011: De d’incertesa a l’eufòria!

28 11 2011

Companys, quina matinal!

Sortirem del país de la boira plana una matinal de diumenge per capbussar-nos al sol de Tarragona, quin plaer pels nostres sentits!. La boira te el seu punt de melancolia, ens acull i ens embolcalla, vulguem o no, però després d’uns jorns, et ve de gust poder saludar l’astre rei.

L’organització del Patronat Municipal d’Esports desbordant, a l’alçada d’un esdeveniment esportiu popular d’aquells que fan ciutat, voluntaris i amb detalls d’una cursa atlètica consolidada.

image

Salutacions a la sortida amb tots els Km0’s, Ekke’s i Sicoristes. Tothom inquirint de l’altre el ritme previst en la mitja marató, curiosament poca gent es troba fina i pocs han pogut entrenar el que volien, es aquella vella cançó de recança que sona en cada cursa…

Dir-vos, que es la mitja marató que més còmode he corregut en la meva vida. Desprès de tornar de l’Himàlaia, tant sols he tingut 12 sessions d’entrenament per preparar la distància: i l’he encertat!. Gràcies al Jordi Molins, Joan Navarro, Carles Oró i l’Arnau Feixa he aconseguit (intentant rodar a la seva estela), mitjançant un intens i concentrat entrenament, amb molta convicció i allò que defineix als esportistes (capacitat de sacrifici), ficar-me mig a to per afrontar amb un mínim de garanties aquesta competició.

Amb tant sols 172 km d’entrenament distribuïts en dotze jornades, he pogut rodar a Tarragona a 4’13 el km, entrant a línia de meta amb 1h 29m 57s. Va ser un dia lluminós, aquells en que aconsegueixes allunyar les pors i les angoixes, aquelles que sense voler ens donen la ma en els darrers quilometres d’una competició, llançant-les per l’espigó infinit que ens condueix camí de l’arribada: Amb convenciment i decisió, vaig ser capaç de fer un canvi de ritme i enfilar els darrers 3 km a 4 minuts el quilòmetre. Ja sabeu que l’atletisme es un Dragon Khan efímer, l’estat de forma i de gràcia, puja i baixa.

Era una prova de foc per afrontar una gran inconsciència: encarar la Marató de Castelló el proper 11 de desembre amb cinc setmanes de preparació i un mínim de dignitat!


Accions

Information

Una resposta

28 11 2011
Pep

Molt be ets una bestia.
Vindre a fer la Sant Silvestre amb tu.
Pep

Deixa un comentari