Duatló d’Alpicat, un clàssic que surt de la boira

23 01 2012

 

En aquesta VI edició no ens va acompanyar la boira, habitual participant, convidada sense pitral en l’esdeveniment esportiu. Es gratificant, observar com any rere any, les inscripcions son cada cop mes nombroses i es va consolidant una prova d’aquestes característiques a les terres de ponent, amb més de 200 inscrits preparats per afrontar els gairebé 7 km de carrera pedestre, 22 en bici i 3’5 a peu.

La cursa atlètica ens porta a donar un tomb pels voltants del poble entre camps adormits de fruiters. L’itinerari de BTT resulta força atraient i encisador, poc tècnic però divertit i juganer. Felicitar l’organització pel seu esforç, esmentar la quantitat de voluntaris en tots els creuaments del recorregut. A millorar: la mig hora de cua per poder tenir el pitral i la coincidència en el primer tram del recorregut de BTT amb la cursa popular, que varen provocar més d’un ensurt a l’esquivar algun agosarat infant fent ziga-zagues enmig del camí.

A partir d’avui, ja estem esperant per poder gaudir de la VII edició d’aquesta festa popular de l’esport. Gràcies Club Excursionista d’Alpicat!

image

classificacions http://www.iter5.cat/wp-content/uploads/2012/01/DAlpicat2012P.html

image

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: