Voteu els premis “Inocente 2012”, candidatura de l’AECC, voteu Juanjo Garra

11 04 2012

La Fundació “Inocente Inocente” convoca uns premis anomenats Premios Inocente 2012 en la qual el padrí personatge famós per la seva trajectòria professional ha d’apadrinar un projecte social en tema d´infantesa.

Les diferents candidatures presentades a nivell de tota Espanya després de ser votades i elegides per votació popular a través de Facebook (del dia 10 d´abril al 27). La candidatura i padrí més votat guanyarà 10.000 euros per el seu projecte.

La aecc presenta el Projecte de Colònies gratuïtes d´estiu per nens i nenes amb càncer a la Vall d’Aran que celebra la seva 13º edició i va elegir com a padrí a l’alpinista Juanjo Garra per diferents motius. La seva disposició per amb nosaltres i el nostre projecte, la sinergia entre el muntanyisme i la lluita i esperit de superació que hi ha darrera la remuntada d´una malaltia com el càncer i la ubicació d´aquestes colònies a la Vall d´Aran.

Com és molt important el suport popular, creiem que es bàsic el donar el màxim de difusió possible al projecte i candidatura i votar al següent enllaç i compartir-lo amb el màxim nombre de persones possible.

Des de avui a les 12:00 p.m estarà disponible l’aplicació de vots per els II Premis Inocente Inocente http://apps.facebook.com/inocenteinocente/ a la nostra pàgina de Facebook.

Animeu als vostres amics a votar. S’admet un vot diari per persona!

Aprofitem per recordar-vos que la votació finalitzarà el proper 27 d’abril a les 12:00 p.m.

Gràcies.

La Fundación Inocente Inocente convoca unos Premios llamados Premios Inocente 2012 en el cual un padrino personaje famoso por su trayectoria profesional debe de apadrinar un proyecto social en tema de infancia.

Las diferentes candidaturas presentadas a nivel de toda España después son votadas y elegidas por votación popular a través de Facebook (del día 10 de abril al 27). La candidatura  y padrino más votado se lleva 10.000 euros para el proyecto.

La aecc presenta el Proyecto de Colonias gratuitas de verano para niños y niñas con cáncer  en el Valle de Aran que celebra su 13º edición y  eligió  como padrino  al alpinista  Juanjo Garra por varios motivos su disposición para con nosotros y nuestro proyecto, la sinergia entre el montañismo y la lucha y espíritu de superación que hay detrás de la superación de una enfermedad como el cáncer y la ubicación de estas colonias en la Vall d’aran.

Al ser muy importante la votación popular creemos que es básico el dar el máximo de difusión posible al proyecto y candidatura y votar en el siguiente link y compartirlo con el máximo numero de personas posible.

Desde hoy a las 12:00 pm estará disponible la aplicación de votos para los II Premios Inocente Inocente http://apps.facebook.com/inocenteinocente/ en nuestra pagina de facebook.

Animad a vuestros amigos a votar, se admite un voto diario por persona!

Aprovechamos para recordaros que la votación finalizará el próximo 27 de abril a las 12:00 pm.

Gracias

Anuncis

Accions

Informació

One response

17 04 2012
Mercè

Hola noi, des de l’Institut Escola del Treball de Lleida l’alumnat de l’ESO i Batxillerat et saluden amb molt carinyo i esperen la teva visita quan tornis de l’expedició. Et desitgen molta sort i et recomanen prudència .
Una abraçada,
Mercè Ciutat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: