9a Trobada Internacional de Barranquisme Gorgs 2012, Esterri d’Aneu

8 06 2012

La seu de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la 9a Trobada Internacional de Barranquisme Gorgs 2012, que aquest any se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny a Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà).

L’acte ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Gerard Sabarich; el conseller comarcal del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Cristòfol Cuadras, i l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas. També han assistit el director tècnic de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Juanjo Garra, i Ferran Lloret, de l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, l’entita organitzadora de Gorgs 2012

.

El diputat de CiU, Gerard Sabarich, ha indicat que la Diputació de Lleida dóna suport a aquest esdeveniment esportiu internacional amb l’objectiu de consolidar la trobada i alhora donar a conèixer i promocionar el Pallars Sobirà.

GORGS 2011 (15, 16 i 17 de juny)
La novena edició de Gorgs se celebrarà durant els dies 15, 16 i 17 de juny i convertirà Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà) en la capital internacional del descens de barrancs. L’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, en col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha preparat un seguit d’activitats formatives, lúdiques i de debat, per tal de consolidar Gorgs com una de les trobades de barranquisme més importants a nivell nacional i internacional.

Del programa de Gorgs destaquen els mòduls de formació que contemplen diversitat de nivells. Així doncs, s’impartiran mòduls d’iniciació, de perfeccionament, de tècniques de fortuna, d’aigües vives i d’aut-rescat.

Tanmateix, se celebrarà el Congrés Internacional de Barranquisme, que oferirà conferències i ponències tant a nivell tècnic com divulgatiu. En la primera jornada, les ponències tractaran sobre la protecció de la fauna i la flora en els espais naturals, i sobre la seguretat i la prevenció, on hi prendran part membres del grup especial de rescat dels Bombers de la Generalitat (GRAE). En la segona jornada s’exposarà una experiència solidària desenvolupada al Nepal en relació al descens de barrancs i es farà una presentació sobre els canons del Sàhara. Tancaran aquest 9è Congrés Internacional ponències sobre la supervivència i la competició en el descens de barrancs.Gorgs

La trobada es complementa amb un concurs de fotografia, la fira de material i el sopar de germanor de dissabte a la nit. Per als més menuts hi haurà una mostra de dibuix infantil i es col·locarà el rocòdrom de la FEEC. Una trobada plena d’activitats, bon ambient i molts regals. Al següent enllaç hi ha tota la informació de Gorgs 2012 (inscripcions, programa, patrocinadors, possibilitats d’allotjament, mòduls de formació,…).

INSCRIPCIONS FINS AL 13 DE JUNY
Fins al 13 de juny es poden formalitzar les inscripcions per a la 9a Trobada Internacional de Barranquisme Gorgs 2012, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juny a Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà).

Font Comunicació FEEC

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: