Ultra Lleida, nova oferta per als amants del runing a Lleida

25 09 2012

CAT

427208_422812261094029_155359800_n[1]Dani Delgado, ultra fondista i corredor de muntanya, ha inaugurat una botiga especialitzada per als practicants del runing a Lleida.
El nou comerç per als aficionats al runing, està situada al carrer Sant Ruf de Lleida i compta amb 430 m2 de superfície i està dividit en dues plantes. Mentre a la primera s’ha situat tota l’oferta en material, complements, accessoris, nutrició i electrònica, l’espai de 70 m2 que compon la segona planta està reservat a l’organització de xerrades, presentació de productes i conferències a càrrec d’atletes i professionals .
A més dels col · loquis, Ultra Lleida oferirà un servei d’anàlisi de la trepitjada i l’estudi biomecànic del peu, que estarà a càrrec d’una clínica de podologia. Així mateix, Dani, apassionat per l’esport, ens explica contagiant vitalitat: "comptarem amb un club de corredors vinculat a la botiga i organitzarem carreres". I en un futur no descarta oferir servei de massatges.

 

76884_440778375964084_1385621391_n[1]

Txema Alonso (Regidor Esports Paeria), Miquel Blanchart (triatleta campió d’Europa triatló llarga distància), Gerard Pou (promesa del triatló), Josep Romero (ultra fondista), Roger Granell (Newton Manager Spain), Dani Delgado, Jaume Teres (ultra fondista), Enric Sabater (ultra fondista) i Juanjo Garra (alpinista).

CASTELLANO

Dani Delgado, ultra fondista y corredor de montaña, inaugura una tienda especializada para los practicantes del runing en Lleida.

El nuevo comercio para los aficionados al runing, esta situada en la calle Sant Ruf de Lleida y cuenta con 430 m2 de superficie y está dividido en dos plantas. Mientras en la primera se ha ubicado toda la oferta en material, complementos, accesorios, nutrición y electrónica; el espacio de 70 m2 que compone la segunda planta está reservado a la organización de charlas, presentación de productos, presentación de vídeos y conferencias a cargo de atletas y profesionales.

Además de los coloquios, Ultra Lleida ofrecerá un servicio de análisis de la pisada y el estudio biomecánico del pie, que estará a cargo de una clínica de podología. Asimismo, Dani, apasionado por el deporte, nos explica contagiando vitalidad: “contaremos con un club de corredores vinculado a la tienda y organizaremos carreras”. Y en un futuro no descarta ofrecer servicio de masajes.

Salud y quilómetros!

Asistieron al acto:Txema Alonso (Concejal Deportes Paeria), Miquel Blanchart ( triatleta campeón de Europa triatlón larga distancia), Gerard Pou ( promesa del triatlón), Josep Romero (ultra fondista), Roger Granell (Newton Manager Spain), Dani Delgado, Jaume Teres (ultra fondista), Enric Sabater (ultra fondista) i Juanjo Garra (Himalayista).

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: