Centre Excursionista de Lleida. Un privilegi: 25 anys com a soci dels 106 que te l’entitat

21 10 2012

 

centenariEl nostre club es centenari i te la tradició de celebrar un homenatge anual, pels seus socis i sòcies que compleixen 25 anys de fidelitat a l’entitat.

Per mi ha estat una celebració de retrobament i plena d’emotius i íntims records. Ha transcorregut ja un quart de segle, des que trepitgés per primera vegada aquell vell estatge als Porxos de Sant Joan de Lleida, entranyable habitatge que calia arribar-hi desprès de exercitar-se a fons en més de 200 esgraons.

Vaig entrar de la ma de la Secretària de l’entitat en aquella època, la Núria Solé. He format part de la seva Junta Directiva i vaig contribuir a crear la revista Aresta. Ha estat per molts de nosaltres un lloc d’encontre, relació i intercanvi, de formació i aprenentatge. El Centre Excursionista de Lleida, té molta culpa del meus anhels de continua descoberta.

En l’acte de reconeixement, va tenir en el meu pensament un lloc molt especial en Jordi Guivernau. Company i amic amb el que compartirem moltes converses amb el Pirineu com a escenari de la nostra complicitat. Ara ell no hi es, però resta el seu exemple i la seva bondat, per que puguem trobar qualsevol excusa per seguir caminant i albirant que hi ha més enllà del proper coll.

Així es l’esdevenir del temps! Bé, dels 106 anys d’història de la meva entitat, he tingut el privilegi de gaudir de les darreres 25 anyades!

image

http://www.cel.cat/

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: