Setmana profitosa: prova d’esforç, conferència Igualada @Montclar / @cmestral i arriba material @PowerBar

16 03 2013

 

image

Prova esforç realitzada pel doctor Fernando Pifarré, metge del centre de medicina esportiva de la Generalitat a Lleida i el Dr. Joan Anton Prat .La prova d’esforç és un procediment àmpliament utilitzat en medicina esportiva que consisteix en la valoració de la resposta de l’organisme durant l’exercici. La PE amb anàlisi dels gasos respiratoris o ergoespirometria és una PE convencional en la que s’introdueixen sistemes de mesura d’intercanvi de gasos respiratoris i ventilació pulmonar. La ergoespirometria ens permet avaluar la resposta del sistema de transport d’oxigen i del metabolisme energètic, alhora mesura de forma objectiva la capacitat funcional de l’individu. Després de la prova s’obtenen dades que permeten un assessorament mèdic de l’entrenament, determinat les intensitats d’exercici recomanables per aconseguir una millora en el rendiment esportiuIMG_5625

 

Conferència al Museu de la Pell d’Igualada, organitzat pels centres educatius Montclar i Mestral de la Institució Familiar d’Educació, de la ma d’Albert Folguera. Sota el lema “Passió per la vida”.

2013-03-15 18.07.12

Arriben el suplements esportius de PowerBar. Barretes Proteinplus amb L-Carnitina (Ajuda a la regeneració muscular y a una rapida recuperació). POWERBAR Recovery xocolata 1210g 24’95 (La beguda RECOVERY Regeneration directament desprès activitat física per a nodrir els músculs amb proteïna). POWER BAR Magnesium líquid ampolles 17’95 (PowerBar MAGNESIUM LIQUID es un suplement dietètic amb magnesi i vitamina B6) …

Anuncis

Accions

Informació

One response

17 03 2013
Enric

Ala….. ja t’ has montat al carro de la publicitat directa! Doncs si tu m’ hi recomanas, jo m ho prendré ( o no…,a veure el pressupost)

Setmana complerta, si senyor!

I falta una petita cosa… no et perdono que a la foto de dalt jo no hi estigués present. Dilluns estara l’ Arctos i el veuré patir. HA tingut el detall d’ avisar.me amb 3 dies, pero es clar, ell té el meu telf i la meva confiança…. 😉 i tu… tu ja ho saps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: