El Juanjo es queda al cel

27 05 2013

desafio-everest-2011-juanjo-garra-al-cii_2Malgrat els esforços de molta i molta gent; malgrat la força que heu fet tots i, sobretot, a pesar de la resistència heroica que  ha posat el Juanjo, acompanyat fins a l’últim alè per Kheshap Sherpa,  la muntanya ha decidit quedar-se per sempre més amb la companyia de qui tant i tant l’estimava.

La família i els amics volem expressar, de manera molt especial, el nostre agraïment a tots els que, d’una forma o un altra, han participat en l’operació de rescat més espectacular que s’ha vist mai a l’Himalàia. No menys de vuit persones han salvat la vida gràcies a l’operatiu que s’ha muntat per rescatar el Juanjo. Aquesta és una victòria més que hem  de posar al seu sarró.

També volem agrair  les innumerables mostres de suport i afecte que hem rebut des que la mala sort va provocar que, un simple trencament de turmell, hagi derivat en el fatal desenllaç.

El Juanjo tornava dijous després de fer cim al Dhaulagiri, la seva novena conquesta a una muntanya superior als 8.000 metres. L’ensopegada d’un xerpa el va fer caure tot just iniciat el descens. La caiguda l’impedia caminar i això l’ha retingut massa temps en una alçada que ell dominava com pocs, però d’on desitjava tornar per compartir amb tots nosaltres l’experiència, i repartir aquells somriures que mai faltaven al seu rostre… que mai faltaran a l’hora d’imaginar les seves

Quimeres Personals .

CASTELLANO

A pesar de los esfuerzos de muchísima gente; a pesar de la fuerza que habéis hecho todos y, sobre todo, a pesar de la resistencia heroica que ha puesto Juanjo Garra, acompañado hasta el último aliento por Kheshap Sherpa, la montaña ha decidido quedarse para siempre con la compañía de quien tanto la quería.

La familia y los amigos queremos expresar de manera muy especial su agradecimiento a todos los que, de una forma u otra, han participado en la operación de rescate más espectacular que se ha visto jamás en el Himalaya. No menos de ocho personas han salvado la vida gracias al operativo montado especialmente para rescatar a Juanjo. Ésta es una victoria más que debemos apuntar en su balance.

También queremos agradecer las innumerables muestras de apoyo y afecto que hemos recibido des de que la mala suerte provocó que, una simple rotura de tobillo, derivara en el fatal desenlace.

Juanjo regresaba el jueves de hacer cima en el Dhaulagiri, su novena conquista ante una montaña superior a los 8.000 metros. El resbalón de un sherpa le hizo caer a poco de iniciar el descenso. La caída le impedía caminar y le ha retenido demasiado tiempo en una altura que él dominaba como pocos, pero de la que deseaba regresar para compartir con todos nosotros la experiencia y repartir aquellas sonrisas que nunca faltaban en su rostro… que nunca faltaran a la hora de imaginar sus

Quimeras Personales.


Accions

Information

241 responses

3 06 2013
La fuerza de voluntad, el secreto | Blog de Jaime PEREIRA

[…] de lanzarse a la conquista de la fuerza de voluntad! Usain Bolt, Derek Redmond, Michael Jordan, Juanjo Garra, Libby James, Eric Abidal. Buenos ejemplos para […]

31 05 2013
nuria

sento molt el que li ha passat al Juanjo .
MOLTS ANIMS A LA FAMÍLIA GARRA!!!!!

I que el Juanjo descansi en pau

31 05 2013
antonio alvarez

estaras mucho mascerca del cielo que muchos de los que quisieramos estar….

29 05 2013
oriol

el Juanjo era una persona magnífica, una de les millors persones que he conegut, amable simpàtic rialler generós i la veritat es que ha tingut un dels pitjors destins pero ha mort on els millors alpinistes volem morir en una montanya i ara ha pujat a la montanya mes alta del mon el cel pero estic segur que alla tornara a escalar en el nom de lleida
JUANJO SE T’ESSTIMA MOLT ! anims a la família i suport als amics

29 05 2013
Jordi Urbiola

Quin gran privilegi haver-te conegut, ens compensa sobradament la tristor que tenim. Força pels amics i família.

29 05 2013
imma

“Ningú no mor mai fins que no se l’oblida del tot.” No em surten més paraules…
Molts ànims a la família i segueix volant, Juanjo!

28 05 2013
Xavi i Toni Guiu

El condol més afectuós a la familia, de part del lleidatans, escaladors i equipadors de Vilanova de Prades. Juanjo descansa en pau fent història de l’alpinisme lleidatà.

28 05 2013
jordi carbonell

Tots els que estimem les muntanyes estem molt tristos. Juanjo, et diré una cosa que li dic al meu germà mort també a la muntanya moltes vegades:
..Les muntanyes ens porten el teu record… tu les vas estimar i ara són la teva veu…!!!
Si us trobeu pel cel algún dia,, espero que hi hagi muntanyes….

28 05 2013
Judit Malfaz

“El Juanjo es queda al cel”….cada cop que ho llegeixo, un i un altre cop, se m’encogeix el cor….El cel a partir d’ara lluirà més bonic amb una estrella que brilla amb llum propia, una llum molt especial i amb molta vida….t’anyorarem Juanjo…DEP…una abraçada enorme carregada d’ànims i suport per la familia….

28 05 2013
maria V T

ànims a la família, des de les terres de Lleida, era, és i serà sempre un gran alpinista per a nosaltres.
Ara tots tenim un trosset de cor a l’Himàlaia.

28 05 2013
Berta

AIXÒ ÉS LA JOIA -SER UN OCELL, CREUAR
UN CEL ON LA TEMPESTA DEIXÀ UNA PAU INTENSA.

I AIXÒ ÉS LA MORT -TANCAR ELS ULLS, ESCOLTAR
EL SILENCI DE QUAN LA MÚSICA COMENÇA.

(Màrius Torres.)

ànims Asun i Aina

28 05 2013
Esquerra Federació de Lleida

Tots els companys i companyes de la Federació Regional de Lleida d’Esquerra Republicana de Catalunya volem fer arribar una forta abraçada a la família d’aquest gran home que ha lluitat fins al final per assolir els seus reptes.

28 05 2013
Raco i Mes

Ens ha deixat una persona molt bona i envio el meu condol a tota la familia en aquests moments tan tristos i dolorosos.
Es una pena tan gran que ens hagi deixat, ho sento.

28 05 2013
Carles Lapeña

Mai més seràs un aprenent de corredor de fons. Pels que hem tingut el plaer de compartir Km0 amb tu, sempre seràs el nostre “FONDISTA” per excel·lència.

Una abraçada. Descansa allà on sempre vas voler, però mai desitjar.

28 05 2013
Alfie

No soy alpinista, no disfruto especialmente de la montaña, soy un urbanita mas de los muchos a los que estas noticias nos desgarra el alma. Y soy otro de los mucho que no comprenden como una simple rotura de de un tobillo puede desencadenar este horror. Desde Madrid, mi recuerdo para Juanjo y para todos aquellos que disfrutan de la montaña, aun a riesgo de sus propias vidas. Hoy es un dia triste. DEP.

28 05 2013
rebeca

Después de conseguir llegar a lo más alto, llegó lo inexplicable y no deseado, un sueño y un reto conseguido que quedará por siempre dónde él queria en su pasión,coraje,valentía y supervivencia en la montaña. Descansa en pau Desgraciadamente en la montaña y el alpinismo se llevan una vida, así es la madre naturaleza.

28 05 2013
martuxi09@hotmail.com

A mí no me gustaría que me juzgaran por lo que hago, dejo de hacer, me guste o me desagrade. Está claro que hay profesiones, hobbies o pasiones que destacan más que otras ya sea por su gravedad, inconsciencia o riesgo. Éste es el caso del alpinismo. Hay muchísima gente apasionada a la montaña y a desempeñar las actividades que se realizan en ella; la mayoría acompañadas de emociones fuertes. Pero el alpinismo ya son palabras mayores. Pones al filo del abismo tu vida, pendes de un hilo en cada bocanada de aire que desaparece de tus pulmones a medida que te crees más cerca del cielo. Pero la emoción y devoción puede con todo. Los alpinistas son capaces de arriesgar su vida por llegar a la cumbre de un pico que les llama a ser coronado. Aman lo que hacen y, nos parezca bien o no, nada puede cambiarlo. Como tampoco nadie puede ya cambiar que Juanjo Garra no volverá. Todos moriremos y ojalá todos pudiéramos hacerlo sólo de dos formas. La primera durmiendo. La segunda, sin duda, haciendo lo que amas. Hasta siempre campeón.

27 05 2013
Jaume Boldú

T’imagino dalt del Cim, com quan t’arriba l’assossec rera l’esforç i esguardes meravelles amb la tonada del vent sobre la pell. I com quan t’omples de la pau i de la calma que habiten alli a dalt i et sents serenament feliç. Així és com t’imagino.

27 05 2013
Pau

Vull mostrar la mes gran admiracio cap al Juanjo pel que ha lluitat i a l’equip de rescat per lesforç i sacrifici. Ha sigut un cop molt dur despres de tantes hores aguantant i mantenint l’esperança fins al final.

Molts anims a la familia i amics.
No t’oblidarem, fins i tot els que no hem tingut la sort de coneixet.

27 05 2013
SiscoGarcia

Fins ara no hem estat capaços d’escriure cap missatge, la teua mort ens ha afectat més del que ens pensàvem. Sempre ens quedaran les teues quimeres personals.

Ànims i abraçades a l’Assumpta i a l’Aina.

Ona, Pau, MariaJo i Sisco.

27 05 2013
alexperezcaballero

La grandeza de la montaña está en que, lo mismo que te da, te quita.

Hay que entender el juego y aceptar las reglas. Y querer a la montaña tal como es. Si deseas cambiar a una persona que amas profundamente para hacerla más tuya, muy probablemente esa relación está condenada al fracaso. Con la montaña pasa igual, hay que quererla y respetarla tal como es. Y asumir con resignación las decisiones que toma, por mucho que nos duela. Puro animismo!

La familia y los amigos se llevan la peor parte. Es una gran putada que la montaña se haya quedado a Juanjo y no regrese a casa. Los amantes de la montaña sabemos que es tan generosa como cruel. Y así nos la queremos. No la cambiamos.

Para los que se quedan, abrazos y besos de ánimo.
Para el que se fue, respeto y admiración.

Juanjo, aunque personalmente no te conocí, me quedo con la sonrisa de tu rostro. Feliz de hacer lo que hacías.

27 05 2013
Eloi

Ànims a tota la gent propera i la meva admiració per un home que admiraba i gaudia tant de la muntanya.

27 05 2013
Amics de la Seu Vella de Lleida

Del cel de Lleida al cel del món.
“…. i ja ets a mig camí de l’infinit”
En nom de l’Associació Amics de la Seu Vella, el nostre condol i suport a la família i amics.

27 05 2013
Pep (Igualada)

Tota Catalunya ha estat amb tu i t’ha enviat un alè de força per resistir. Però la muntanya és qui té l’última decisió, i ha volgut que et quedéssis amb ella.
Descansa en pau al regne del cel.
Quan el sol surti per l’est, tots sabrem que es la teva llum la que ens il.lumina el camí.
Ets el nostre heroi

27 05 2013
estelita

“Això és la joia- ser un ocell, creuar un cel on la tempesta deixà una pau intensa.
I això és la mort- tancar els ulls, escoltar el silenci de quan la música comença. (Marius Torres)

Et vaig donar paraula que en cadascuna de les teves croniques hi hauria una poesia, així ho he fet.

27 05 2013
Natha

Quin dia mes trist! Estava segura que ho aconseguiries! No ha pogut ser! Estic bloquejada i ara mateix no se’m acut res bonic per dir, tot i que tu ja saps el que sento. Aquelles muntanyes són la cosa més bonica de la terra, i ara formes part d’elles! Sé que estàs amb més amics i en un dels llocs que de veritat t’estimaves! Avui he parlat amb el Ferran, ell ja està a Kathmandú, tots sabem que han fet tot el que han pogut i més, però el Dhaula ha decidit que es volia quedar amb tu i així ho ha fet!
Sempre et recordaré!
Descansa en pau, amic!
Una abraçada a la família

27 05 2013
Miquel

Has viscut la vida com tu has vulgut, has lluitat per arriba on has arribat per aquesta rao i heroicament descansa en pau eternament en el Dhaulagiri.

Anims als Familiars i Amics

27 05 2013
tere

Descansa en pau

27 05 2013
L’únic objectiu no és la supervivència | El camí de les petites veritats

[…] el blog de Juanjo Garra ha confirmat la seva mort a l’Himàlaia. No ha pogut ser rescatat i després d’un […]

27 05 2013
Montse

Com he sentit la mort del Juanjo!, he seguit amb preocupació i amb esperança les notícies i aquest matí m’he quedat de pedra. La estimada muntanya se l’ha quedat…, que descansi amb pau!. El meu sentit condol a la seva familia.

27 05 2013
josep llorenç garcia ruiz

Descansa en pau,em sap molt greu ,de tot cor.D.E.P.

27 05 2013
Joan Marí Garí

Descansi en pau, al seu paradís somniat !!!!!!!!! Salutacions a tota la seva familia i amics.

27 05 2013
joan

Un cop durissim ,no el coneixia però jo he viscut una experiencía igual al pirineu català i no oblidaré mai aquells moments ni l’amic que es va quedar
per sempre .
Joan

27 05 2013
Pep Closa

Avui ens em despertat amb la trista noticia de la pèrdua d’en Juanjo. Ho sentim molt. Asun, una forta abraçada.

27 05 2013
Oriol, Marian i Tanit.

M’he quedat de pedra aquest matí en llegir la notícia, no ho esperava, i m’han vingut a la ment les vegades que hem compartit ascensions a la muntanya. Sempre amb un somriure, així et recordarem. Força a tota la familia.

27 05 2013
Muere el alpinista catalán Juanjo Garra tras pasar cuatro días al raso en el Himalaya - eju.tv

[…] ha informado la familia a través de un post en el blog del alpinista, Garra ha estado acompañado hasta al último momento por el equipo de rescate, que lo asistió […]

27 05 2013
jose antonio

A pesar de haberlo criticado en vida por algunas cosas que no me gustaban de él, lo conocí poco personalmente, mi mas sincero pesame y un fuerte abrazo a su familia. Sé que era una buena persona y a pesar de todo sé que está en paz en un buen lugar. Tarde o temprano todos llegaremos allí.
Desde mi profundo dolor descansa en paz Juanjo, estoy seguro que los montañeros y no tan montañeros de Lleida no te olvidarán nunca.

27 05 2013
Josep M. Costa

A casa tots et considerem admirable. Una forta abraçada Juanjo.

27 05 2013
Maria

No el coneixia però aquests dies he estat pendent de l’evolució de la seva gesta i del seu rescat.

Tots els que hem perdut un ésser estimat a la muntanya sabem pel que esteu passant i, encara que no serveixi de gaire estem amb vosaltres.

Una abraçada molt gran al Juanjo, la família i els amics

Maria

27 05 2013
Cristina Sz

Gracias por ser nuestros ojos allá donde muchos no podíamos llegar. Un abrazo enorme a la familia. Descanse en paz en su montaña.

27 05 2013
Joseplluis

Exemple fins al final, a la muntanya i a la feina.
Tadmiràvem i tadmirarem sempre i tu contínues amb el teu somriure!!
Un record sentit x la teva filla , dona i mare,

27 05 2013
jaume bruch

Hi ha absències que arriben abans d’hora, i la del juanjo n’és una. Us acompanyo en el sentiment. Molta força aquest a tots.

27 05 2013
Pep Eroles

familia i amics d’en Juanjo, us vull expressar la meva condolència pel seu traspàs .

Una forta abraçada.

27 05 2013
Vicenç

Descansi en pau.

Vicenç

27 05 2013
Pilar, Miquel Edmond, Agusti

Te recordarè sempre pujant, fent duatlons, maratons……buscant reptes.
Segur que estas pugant, sempre pujant, buscant, allo que algu va dir; “La conquesta de lo inútil”.
Assumpta i Aina estem amb vosaltres.

27 05 2013
josep

El mon esta en mans d’aquells que tenen el coratge de somiar i córrer el risc de viure els seus somnis. Paulo Coelho
Ho sent-ho molt, els nostres records seguiran les teves passes.

27 05 2013
Pep Closa

Avui ens em despertat amb la trista noticia de la pèrdua d’en Juanjo. Asun , una forta abraçada per tu, la nena i la família.

27 05 2013
Mercedes Pardo

Un día triste para todos los que tuvimos la suerte de compartir buenos momentos con Juanjo. Un fuerte abrazo para Asún y su hija y para toda su familia y amigos.
Mis condolencias desde Andalucía.

27 05 2013
Joan

Els meus condols a amics i familiars. Descansa en les muntanyes que tant ens estimem.

27 05 2013
Jeremias Soler

Molta força a les persones que el trobaran a faltar; la vida a cops té aquests girs, però l’important és viure fent el que un estima malgrat el risc. Perdre la vida a la muntanya, si es dóna el cas, i per terrible que sigui, forma part de les possibilitats del viatge i de la vida. Deixar d’anar a la muntanya per por a la mort fóra pitjor que morir per la fidelitat a la crida de la natura. Qui ha trepitjat els vuit mils, i els ha estimat, sap que ha viscut; i aquesta evidència molta gent no la té. El terrible no és morir perseguint un cim, el terrible és no perseguir un cim per por a la mort.
La seva vida continua allà on viuen per sempre els qui saben que pertanyen a la natura.
Nàmaste.

27 05 2013
Oriol

El meu condol a la familia. Em sap molt greu.
El meu reconeixement.

27 05 2013
pere

Els qui l’ hem estimat en vida,
no l’ oblidarem despres de mort.
Quan miri a les muntanyes sempre em recordaré de tu. !!

27 05 2013
Bea

Ho sento de tot cor.
Sense més.

27 05 2013
El alpinista español Juanjo Garra muere en el Dhaulagiri antes de poder ser evacuadoNoticias de Actualidad de España y del Mundo

[…] El alpinista español Juanjo Garra, que se fracturó hace tres días un tobillo en el descenso del Dhaulagiri (Himalaya) y desde entonces se intentaba su evacuación junto con la del sherpa que le acompañaba, ha fallecido antes de poder ser rescatado. Así lo ha informado su familia en un comunidado publicado en el blog del alpinista. […]

27 05 2013
Mor l’alpinista català Juanjo Garra al Dhaulagiri | Lo Nostro

[…] el comunicat publicat per la família de Juanjo Garra en el seu blog personal s’agraeix la implicació a totes les persones mobilitzades per intentar un rescat molt […]

27 05 2013
El alpinista español Juanjo Garra muere en el Dhaulagiri antes de poder ser evacuado « Notícies d'arreu dels PPCC

[…] El alpinista español Juanjo Garra, que se fracturó hace tres días un tobillo en el descenso del Dhaulagiri (Himalaya) y desde entonces se intentaba su evacuación junto con la del sherpa que le acompañaba, ha fallecido antes de poder ser rescatado. Así lo ha informado su familia en un comunidado publicado en el blog del alpinista. […]

27 05 2013
Pere Sesma

Una forta abraçada a família i amics d’en Juanjo.
Possiblement, i amb el convenciment q ningú vol deixar els seus companys, potser, -tot i que no hi ha cap consol devant la pèrdua-, per en Juanjo ha estat una circumstància menys dolorosa deixar aquest món des del mitja que ell mes s’estimava…
Amims

27 05 2013
Laura Benito

Todo mi afecto y ánimo para familia y amigos.gracias a Juanjo hoy viven 8 personas y él vivirá siempre en el recuerdo de los que le quieren.sin conocerle siento mucho su pérdida.espero que desde lo alto ilumine el camino a todos los amantes de la montaña.él,kheshap y todo el equipo de rescate son unos héroes.descanse en paz en su pedacito de paraiso en las cumbres nevadas.

27 05 2013
j.san jose

Descanse en paz!! nos deja un gran alpinista y mejor persona. Un abrazo a la familia y a esos compañero que han intentado estar a su lado en todo momento, el alpinismo se queda huerfano.

27 05 2013
Pau Camerino Castanyer

No m’ho puc creure, Juanjo…Avui es un dia molt trist, pensar que les excursions, esquiades i moments hem passat junts passen al record es mult dur. He après molt de tu.

27 05 2013
joan | ganar dinero en facebook

que descansi en pau! gran persona, amic i company!

27 05 2013
xavi

No coneixia a en Juanjo, pro començo a agafarli un gust molt bonic al senderisme i la montanya en general, vull enviar molts anims atothom q lestimava i lenvoltava. I ho va voler la montanya suposo??? Abraçades i petons x totes i tots!!!

27 05 2013
marc durà

Una abraçada forta i molts ánims a la familia

27 05 2013
jose carlos calavia

Siempre recordaremos a juanjo. Tendremos muchos montaneros pero ninguno q sonriese siempre a la vida.

27 05 2013
Jordi navarro

Juanjo, sempre estaras amb nosaltres, el teu somriure, la teva alegria que transmities sempre, en cualsevol cursa, surtida amb bici, corrent, skys…cuant et miravan sempre tenies un sonriure…i sempre et recordarem aixi. Una abrazada a la familia i amics… Jordi

27 05 2013
DOSSSIER DE PRENSA | El blog de Manu Legarreta

[…] Muere Juanjo Garra en el Dhaulagiri […]

27 05 2013
Divina Urbiola

Námaste Juanjo !

27 05 2013
Xavi

Molta força a família i amics. DEP

27 05 2013
mercè arribas

Ens ha deixat …
Un gran company i amic, i excel•lent persona.
Avui estic trista perquè un amic ens a deixat, però em sento afortunada per haver tingut l’oportunitat, d’anar a la muntanya amb ell.
Una persona solidaria, que ens va ajudar a que el projecte, Aconcagua sense gluten fos un èxit. Ell va deixar petjada en tots els que hi vam participar.
Gràcies a tots els que heu col•laborat en el rescat i ens heu mantingut informats.
Una forta abraçada per l’Assumpta i l’Aina.
Mercè

27 05 2013
eduardo agama

Juanjo, hace muchos te conocì en Ecuador, tengo todavìa el martillo de montaña que me regalaste, siempre pense que te encontrarìa nuenvamente para darte un gran abrazo, Dios te tenga en la cumbre mas alta

27 05 2013
Roser Alcaraz Rico

“Descansa en paz”

27 05 2013
Josep Ma. Marin

Joanjo, segueix a la teva montanya, fidel i compromés. Ànims a tota la teva família, companys i amics.

27 05 2013
Toni V.

Molts ànims a tota la família i amics, en especial a l’Assumpta, que va ser professora meva. Una abraçada molt forta.

27 05 2013
Olga

No tinc paraules, la muntanya ha decidit quedar-se amb tú, i nosaltres hem perdut un gran company, però sobretot, un gran amic.
Gràcies a tots els que ho van intentar, molts ànims Assumpta i Aina, i, molt bon viatge, Juanjo

27 05 2013
Xavier Massot

Una notícia molt trista. El teu record perdurarà.

Una abraçada a la família i amics. El meu sentit condol.

27 05 2013
Macià

Molts ànims a la família i amics.

27 05 2013
josep llubes

Desgraciadament els grans homes quasi sempre moren joves. Fins sempre Juanjo.

27 05 2013
ALBERT DONÉS

Avui es un dia molt trist per la gent que estimem la natura,ens ha deixat una icona de Lleida,un bon home i un amic dels seus amics. Descansarà la seva ànima on més li agradava,lluny de la seva terra ferma però prop del cel,un cel que havia tocat molts cops. Des de l’ajuntament de l’Albagés,volem expressar el nostre condol més sentit a la seva família i a tota la gran quantitat d’amics que ha deixat.

27 05 2013
alicia

Les meves mes sinceres condolencias a la familia i amics. Una gran perdua, una gran persona ke es keda a la montanya ke tant estimava…

27 05 2013
mireia

No le conocía, pero se nota que la gente le quería mucho. Que orgullo debe sentir la familia de recibir tantos mensajes de cariño y apoyo… Para ellos, un abrazo enorme. Toda Lleida esta con vosotros.

27 05 2013
Türmchen

Juanjo ha decidit quedar-se a l’Himàlaia perquè només aquestes muntanyes estan a l’altura de la seva grandesa. S’ha anat d’entre nosaltres després de salvar la vida a vuit persones. Tolo, Iñaki, Félix Iñurra, Bolotov i tants altres amics ja l’han acollit com l’heroi que és.

Ànims als seus rescatadors i sobretot a la seva família. La força que en va tenir Juanjo al Dhaula és la que han de tenir ells ara. Dins del seu cor tenen el millor guia per vèncer el dolor.

27 05 2013
Guillem.C.E.V.

Sempre ens acompanyaras en les nostres sortides i en les curses de muntanya. Que els estels t’acompanyin

27 05 2013
Rafel Folch

He seguit amb atenció i neguit tot el rescat, i creia que l’aconseguirien baixar… No ha pogut ser. La muntanya, tan bonica i tan severa, s’ha emportat un dels nostres.
Una abraçada amb molt d’afecte a la família i a tots els seus amics, companys i companyes del Centre Excursionista de Lleida, i a totes aquelles persones que durant aquests dies han arriscat també les seves vides per salvar-lo.

27 05 2013
Aleix i Núria

No tenim paraules…
Els Lleidatans sempre estarem al teu costat, com ho vas fer tu per tots.
Ànims família.

27 05 2013
jon

A lo importante, un fraternal saludo a todos los cercanos a Juanjo.
Y gracias por la leccion de solidadirad en montana!!

27 05 2013
Javier Marco

Aunque quizá ahora no sirva de mucho consuelo, Juanjo ha vivido en este tiempo muchas vidas. Un abrazo para todos

27 05 2013
alexperezcaballero

Ànimos a la familia que se queda…
Y suerte en tu última ascensión, Juanjo!

27 05 2013
Carlos

Hace tres años tuve la oportunidad de conocerlo, lo poco que hable con él, me paracio un tio muy majo…..

D.E.P

27 05 2013
Xavier Massot

La notícia de la teva mort Juanjo, m’ha deixat commocionat. Encara recordo la darrera conversa que vam tenir un dia camí de la feina durant la qual em vas explicar aquest darrer projecte teu que ha tingut aquest final tan trist. El teu record durarà sempre.

Una forta abraçada a tota la teva família

27 05 2013
hatsuan

Molts ànims familia, el Juanjo es queda al cel però també al cor de tots els qui el coneixien i els que no.

27 05 2013
Laura, Montse i Albert

Tota la nostra força per l’Assumpta i l’Aina… el Juanjo quedarà, per sempre, al nostre record.

27 05 2013
Jose Manuel Morillo

Namaste, un fuerte abrazo y muchos animos para la familia desde la Vieja Iruña….descanse en paz.

27 05 2013
Jose B.

Una forta abraçada a la família…De part d’un muntanyenc que no et coneixia, però que comparteix la teva pasió….
Jose B.

27 05 2013
Àngel Vidal

Em sap moltíssim greu que hagi acabat tot d’aquesta manera fatal. Molts ànims, condol i suport a tota la família. El trobarem molt a faltar i sempre era una alegria quan ens trobàvem a les curses. Tristíssim. Una abraçada molt forta

27 05 2013
Handbol Pardinyes Lleida

Des del Club Handbol Pardinyes ens volem sumar a les mostres de respecte i estima que la societat lleidatana està mostrant davant la fatal mort del nostre amic i company Juanjo Garra.
I volem i enviar-li una forta abraçada i el nostre condol a la seva família, amics i companys de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida i del Centre Excursionista de Lleida.
Descansa en pau, Juanjo.

27 05 2013
Neus

Un guía más que se queda en su paraíso, mi más sentido pésame.

27 05 2013
Héctor Gómez Ariño

Un abrazo a la familia, gracias infinitas a los Sherpas y el equipo de rescate. ¡Mucho cuidado y respeto a la montaña!

27 05 2013
Clara

Molts ànims a la família. No tinc més paraules.

27 05 2013
carlos

Lo siento, lo siento muchísimo. He seguido la noticia y el palo ha sido tremeo. Que dios lo acoja en su seno y que descanse en paz.

Un fortísimo abrazo y mucho ánimo.

Carlos

27 05 2013
Xavier Sirera

Juanjo: Descansa en pau en les teves muntanyes. Sempre recordaré els consells que hem vas donar per anar a l’Himalaia

27 05 2013
Daniel Carceller PHOENIX

Que dir d’aquest petit Gran home… Era un tiu especial que em va marcar a la vida i a qui vaig seguir tot el que feia! Els seus relats em duien a llocs on no anire!! Ara ja no el podrem seguir pero el recordarem amb entusiasme, com era a la muntanya! El Dhaulagiri li queda petit!! La muntanya es tindra que acostumar a viure sota la seva hombra!!

Una forta abraçada a l’Assumpta i l’Aina!!!

27 05 2013
Ros Angel

Molta forca Sunta , i el Juanjo al cel sigui

27 05 2013
Xavier Sirera

Juanjo, descansa en pau en les teves muntanyes. Sempre recordaré els consells que hem va donar per anar a l’Himalaia

27 05 2013
gemma

a la montaña acudió , y está lo envolvió…pero para siempre. Tras aguantar como un campeón, buen esfuerzo por el equipo. Mucho animo para su familia, y paz para él….

27 05 2013
josepprats

Et vaig coneixer no fa gaires setmanes en una xerrade que vares fer al Museu de Badalona. La realitat es que la il-lusió en que parlaves i de la forma en que et brillaven els ulls mentre o feias en vam emocionar i vaig sentir un gan respecte i admiració per tu.
Descansa en pau

27 05 2013
J i E

Quina mala notícia!! estava convençuda que ho aconseguiría!!
Una forta abraçada a la família i amics, gran pèrdua!!

27 05 2013
Jordi Torrano

Quina sort tenir-te en el record!!
Us estimem familia.

27 05 2013
Francisco Moreno

DEP Juanjo, hacia tiempo que no recibia una tan mala noticia, mi mas sentido pesame a su familia, amigos y a toda la comunidad montañera, repito DEP ahora estaras con otros que tambien amaban las motañas como tu.

27 05 2013
Tomàs, Rosa i Eduard

quina frase més bonica i més real: “el Juanjo es queda al cel” . Allí al cel del món ens has dit adéu. El nostre condol a l’Assumpta, a l’Aina i a tota la família.

27 05 2013
Mabel

El recorarem sempre com una persona vital, generosa , optimista,…el seu esperit no es quedarà a la muntanya, estarà sempre en el nostre record. Que Lleida tingui una plaça o un carrer com a homenatge!
Mabel.

27 05 2013
ALEX C.E.B. Centre Excursionista de Balaguer

Una abraçada a la familia i compays del CELL, anims (C.E.B.)

27 05 2013
Jose Mari Foncillas

Tristeza infinita por un gran amigo y una persona inmejorable… Con el tiempo podremos pensar en él sin lágrimas en los ojos y recordarlo como lo que fue: una persona que dejó huella en nosotros. Un beso muy grande a toda su familia de parte de sus amigos del Claver.

27 05 2013
El Juanjo es queda al cel | Juanjo Garra | Blog de Ana María Palos

[…] El Juanjo es queda al cel | Juanjo Garra. […]

27 05 2013
Guillem Ullastre

El meu més sentit condol a la família i a la seva dona i filla en especial.

27 05 2013
L’alpinista català Juanjo Garra mor al Dhaulagiri en no poder superar una quarta nit en altura extrema | Info Som Com Som

[…] el comunicat publicat per la família de Juanjo Garra en el seu blog personal s’agraeix la implicació a totes les persones mobilitzades per intentar un rescat molt […]

27 05 2013
Jordi i Rebeca

Estem sorpresos i dolguts per la pèrdua del Juanjo. Ànims a tota la família, especialment a l’Assumpta que havia estat professora nostra.

FORÇA I ÀNIMS

27 05 2013
Rosa Mari Ortiz

Sento molta tristesa, la Maite m’ha donat la noticia, et tenia preparada una d’aquelles bronques que de segur tu considerabes estupides, ahir a la nit vaig consultar el teu bloc i em vaig tranquilitzar.
Fortalesa per la teva dona, filla, mare i d’altra familia
Rosa Mari Ortiz

27 05 2013
isabel

Estic descolocada i encara no mu crec.
El meu sincer condol a l’assumpta i la resta de la familia.
El recordarem sempre.

27 05 2013
Pau Salla Chopo

Amant de la muntanya i la natura, descansa en pau Juanjo, sempre et recordarem.

27 05 2013
Josep Giralt.

Una abraçada molt forta a tota la família, gratitud infinita a tots els que han intentat rescatar-lo i reconeixement a un esportista que en les seves xerrades i conferències transmetia més valors humans que gestes esportives.

El teu somriure estarà sempre amb nosaltres Juanjo.

27 05 2013
Carles Garcia Ramis

Quin inici de setmana més trist!! El finde seguia atent les evolucions del rescat i havia arribat un punt en que ja donava per fet que estava salvat! Però clar oblidava que viure dies seguits a alçades superiors als 7.000m no és humà i el perill és màxim; com li va succeir a l’Iñaki Ochoa que es va posar malalt en una cota prohibitiva!
DEP Juanjo!

27 05 2013
Lucas Rahola

Molta sort allà on vagis …
El mes sentit condòl i molta força a la familia.

27 05 2013
madmarret

Descanse en paz aventurero. Y paz y respetos para toda la familia..

27 05 2013
Ramon

No et coneixia, per be que he seguit les notícies relacionades amb el teu tràgic accident cada dia. La teva ànima romandrà per sempre més a les muntanyes on tu has decidit posar el punt i final. Descansa en pau i molts ànims a la família. La teva lluita no ha estat en va.

27 05 2013
José Enrique

Lo siento muchísimo.

27 05 2013
Mari Carmen García

Descansa en paz Juanjo y un fuerte abrazó a su familia, lo siento mucho.

27 05 2013
jacint vilà

Tots els que hem tingut la sort de coneixer-lo hem après quelcom positiu de la vida. jacint vilà

27 05 2013
Josep Torrelles

Gràcies Juanjo per tots els records de joventut que vam compartit. Ànims a la família en aquests moments tant i tant durs per a tothom.
Descansa en pau, amic.

27 05 2013
marc

Una molt mala notícia per començar la setmana. Imaginava i creia que tot acabaria bé. Que podria arribar al camp 3 i tot milloraria. Cullons!! Que només era un turmell! A 8000 metres qualsevol error per petit que sigui pot ser una tragèdia.
Molts anims a la família i coneguts.

27 05 2013
Natxo Pijuan

És un dia de molta tristesa, però ell segur que hagués escollit acabar d’aquesta manera. Era una gran persona i un lluitador com pocs. Et recordaré sempre amb l’esperit optimista i alegre que tenies. Fins sempre amic. Una abraçada a l’Assumpta, l’Aina i l’Oscar.

27 05 2013
esteban

Mi mas sincero pésame a la familia. Se fue una gran persona. No te olvidaremos

27 05 2013
Pass@muntanyes

El nostre més sincer condol.
I molts ànims per a la família.
Olga i David

27 05 2013
syscents

La muntanya se l’ha quedat. Una gran pèrdua

27 05 2013
Manel

Avui al saber la notícia he plorat no coneixia al Juanjo pero no he pogut contenir la emoció ,pero al poc rato el plor era somriure pensant com ha de ésser per un alpinista arribar a fer un 8000 y continuar amunt per sempre en el record

27 05 2013
27 05 2013
Ruth

M’ha soptat la noticia; Juanjo ja no hi és ?? Jo pensó que sí que hi és. està al cor de tots els que el varem coneixer, admirar i estimar. Va ser company del meu fill, li va ensenyar l’amor a les montanyes fins tal punt que un día me vadir: “Mare si algún día me passes “algo”, deixeu-me al mateix lloc, perque hauría set fent algo que jo estimo! no pateixis per mí” Ara, en Juanjo ens mira des-de dalt de la carena i no li agradaría veure tristor, perque s’emporta amb ell tot l’amor, els records y el bon fer dels qui tant el varen i l’hem estimat. Juanjo…. ara ja has fet CIM !!!
Per la familia….comprensiò en aquestos moments, i cuantes menys paraules millor ! amb una mirada de vegades ja n’hi ha prou !
Ruth

27 05 2013
Ivan

Descansa en paz amigo! Un abrazo enorme y todo mi apoyo a la familia!

27 05 2013
MUND

Hasta siempre Juanjo, un abrazo allá donde estés

27 05 2013
Txema Tejado

Una cicatriz más en esas bellas montañas, que cobran su tributo a quien tanto las amamos, siendo tristemente la única manera de acariciarlas eternamente como ellas, ahora tu estarás siempre allí. Fuerza a la familia.
Txema

27 05 2013
Vicens Jordana

Ya hace demasiado tiempo que justífico la muerte de mis amigos con una especie de romanticismo trágico de montaña, y no. Es una mierda, ya son demasiados… tampoco yo voy a quedarme en casa, no? no sé, que es una mierda que los mejores siempre se queden allí arriba.

27 05 2013
Benja

Hasta siempre Juanjo

27 05 2013
Maite

Sóc un catalana que juntament amb el seu marit hem estat penpents de les noticies que es plublicaven sobre el Juanjo.
Aquest matì el meu marit m’ha enviat un mitssatge amb la triste noticia…
M’he quedat de pedra.
Sento molt la mort del Juanjo, tot un lluitador.
Descansa en pau.
Una forta abraçada per la seva gent.

27 05 2013
Joan

RIP

27 05 2013
David Roig

Vaig conèixer en Juanjo en una projecció seva i em va semblar una persona molt sincera ,humana , propera i apassionada.

Ens deixa una gran persona i alpinista.
Fins sempre Juanjo!

27 05 2013
Joan Marc Flores

Ja sigui per valls com per muntanyes
remuntem plegats el riu de la vida
i guardem a la memòria els dolços instants
que hàgim aturat al llarg del seu fluir.

Una abraçada immensa a la família.

CESP Centre Excursionista Santa Perpetua

27 05 2013
Albert

Un abrazo muy fuerte para su familia y amigos, sentirnos orgullosos de una persona que amaba tanto su pasion

27 05 2013
Ignasi Calvo

Los 8.000, al final, se te quedaron cortos. Cimas más altas te esperan ahora, Juanjo. Un gran recuerdo a la familia!

27 05 2013
fina

La muntanya ha decidit quedar-se amb qui tant l’estimava.

El més sentit pèsam per la família i amics.

27 05 2013
jordi parisi

El meu condol a la familia. Recordarem a en juanjo com aquell que ha aconseguit fer realitat els seus somnis.

27 05 2013
maribelcuadrado

Un dia trist per tots nosaltres, especialment per la familia, en Juanjo és un sonriure que marxa de la nostra estimada terra de ponent… i descansa sota el cel dels 8.000m que tant s’estimava. Sempre tindras un lloc especial als nostres cors.

27 05 2013
Quim i Isabel

La muntanya és queda als millors. Els que la estimem ho sabem. El teu esperit i el teu somriure sempre estarà amb nosaltres. Una forta abraçada a la familia i molts ànims. Quim i Isabel

27 05 2013
Esteve Rosselló

Adeu Juanjo…
Ara descansas al cel, envoltat de les millors
Muntanyes del mon…

14 només es un número…

27 05 2013
Emi Pardo

Com molts altres lleidatans, vaig gaudir de moltes estones amb el Juanjo, i moltes d’aquestes van ser de campaments, a la muntanya o corrent. Em sap molt de greu d’aquesta pèrdua… El més sincer condol a la familia.

27 05 2013
Jaume Oriol.

Una gran pèrdua, un paio magnífic. El meu condol més sentit per tots els que l’heu estimat.

27 05 2013
Blanca

No tengo palabras. Mi más sentido pésame a su familia y un abrazo a su mujer y a su pequeña Ayna.

27 05 2013
Tresina i Ramon

Anavem a dormir amb l’esperaça de retrobar-te molt aviat. No ha estat possible.
Gràcies a tots els que ho van intentar. Gràcies a Kheshap Sherpa.
No et tornarem a veure, però no deixarem de sentir-te.
Gràcies Juanjo.
Que el cel que tantes vegades has acaronat, t’aculli per sempre més.
I des d’aquest darrer cim tant alt puguis veure, definitivament, els horitzons més llunyans.
Assumpta, Aina, Matilde, Oscar…estaré, estarem, al vostre costat. I quan la tristesa i el dolor marxin del vostre cor recordarem plegats la seva passió, les seves il.lusions, el seu somriure…i les quimeres.
Una forta, fortíssima abraçada.
Tresina i Ramon

27 05 2013
Francesc Català

No esperàvem aquesta notícia perquè sabíem que el Juanjo ha lluitat fins al final, com el més valent i com el més humil. Les notícies sempre han estat debatent-se entre allò tràgic i allò esperançador per això ara mateix estem tots descol·locats i desolats.
Avui, aquesta ciutat ha despertat sota un núvol lletjot que semblava acompanyar la notícia, però en un moment a sortit ja un raig de sol, segur que el Juanjo hi era darrere. La llum de les vivències comunes que ens ha deixat ens acompanyaran en les nostres vides. Generositat i agraïment són dos de les paraules que surten del cor en aquests moments.
Generositat de tots els qui han fer esforços titànics per rescatar-lo i agraïment d’haver pogut comptar amb ells i amb el Juanjo que ens ha regalat la seua companyia durant anys. Avui Lleida ha perdut una gran persona i el Centre Excursionista i tots nosaltres un gran amic. Molts ànims a l’Assumpta, l’Aina i a la resta de la família que segur que com tots nosaltres han lluitat fins al final per no haver d’acomiadar-nos del Juanjo. Ell ja és trescant per les muntanyes per sempre, el seu lloc preferit i el nostre. Una forta abraçada.

Francesc Català Elionor Vilalta, Oriol i Dídac

27 05 2013
Enric Montserrat Farres

El meu més sincer condol a la família i amics.

27 05 2013
Ester Collado

“Que nunca falte una montaña en tus sueños” (Miriam Garcia)
Valent Juango..una abraçada des del Pirineu!
Gràcies al grup de rescat per tot l’esforç i valentia!

27 05 2013
ENRIC

Descansa en pau.

27 05 2013
sandra

Força i endavant, això es el que Juanjo hagués volgut. una abraçada ben forta a la família i amics. Sandra

27 05 2013
Josep mª

Ja son molts els companys que he perdut a la muntanya
A tu Juanjo no et coneixia però seguia el teu dia a dia en la cursa dels 8000.
Espero que tots junts trobeu el descans que mereixeu en el lloc que mes vareu estimar.

27 05 2013
Lola

Lo siento mucho. Me quedo con el recuerdo de su visita al Albayzín de Granada, después de hacer cumbre en el Everest con la expedición Andalucía 2000, y las fotos vestidos de moros que nos hicimos en El Huerto del Juan Ranas, con la Alhambra al fondo.

27 05 2013
paco bermudez

Un abrazo muy fuerte a la familia , amigos y mucho ánimo en estos momentos tan duros.Que descanse en paz.

27 05 2013
| José Fernández - Documentación & cultura digital

[…] Fuente original […]

27 05 2013
Miriam Gimenez

Admiro a todas aquellas personas que de sus sueños hacen su deporte, hacen su vida, su ilusion y su forma de vida. Solo nos queda pensar que ha sido una persona feliz el tiempo que ha podido disfrutar de su existencia y ahora descanse en paz y que nos guie desde las cimas de sus queridas montañas. Mis Condolencias a la familia.

27 05 2013
El alpinista español Juanjo Garra ha muerto en el Dhaulagiri antes de poder ser evacuadoNoticias de Actualidad de España y del Mundo

[…] El alpinista español Juanjo Garra, que se fracturó hace tres días un tobillo en el descenso del Dhaulagiri (Himalaya) y desde entonces se intentaba su evacuación junto con la del sherpa que le acompañaba, ha fallecido antes de poder ser rescatado. Así lo ha informado su familia en un comunidado publicado en el blog del alpinista. […]

27 05 2013
L’alpinista lleidatà Juanjo Garra mor al Dhaulagiri | meslleida

[…] de qui tant i tant l’estimava”. D’aquesta manera ha informat aquesta matinada el bloc de Juanjo Garra del tràgic desenllaç de l’alpinista lleidatà just quan més aprop semblava del […]

27 05 2013
David Marcet

El meu més sincer pessam a la família… He seguit des del primer dia el rescat i només puc parlar de tristor… Si la muntanya, el cel, …estic molt trist…
Descansa en pau Juanjo ets un exemple.

27 05 2013
jordi

Juanjo crack fins aviat

27 05 2013
Lluís Santiago Cabeza

El més sentit pèsam per la família, per tots els teus companys del Centre, avui a Lleida no és un dia gris de pluja és un dia negre,de dol, el millor alpinista no ens ha tornat, no tornarà, sempre estarà en els nostres cors.

27 05 2013
Marc

Lleida perd un home valent i rialler com pocs n’hi ha al món

27 05 2013
Pelai molins

Una abraçada enorme a l’Assumpta, la seva filla i als amics més propers!

27 05 2013
arnaud pasquer

My toughts to the family of Juanjo and Khesap sherpa who stayed with him.
Thanks to the people who tried to save their lives.
Arnaud (french team)

27 05 2013
Joan Grau

No tenia una relació estreta amb ell ni amb la familia, però com a lleidatà els coneixia des de l’infantesa, fins i tot els nostres fills són companys d’escola.
Estic corpres. Una tendra abraçada a tota la familia.

27 05 2013
Xavi Querol

una gran pèrdua, molts ànims a la família i amics

27 05 2013
Valentín Alcazo

El rescate no fue posible, al final. La montaña se queda para siempre con otro soñador más. Solidaridad con la familia y amigos.

27 05 2013
Ferran Núñez Garcia

Bon viatge Juanjo,

Has deixat moltes coses a molta gent, molts bocinets de tu, somriures i ganes de fer el mon molt millor del que es… gracies per cada moment compartit, gaudeix com ho has fet aquí, allà on siguis a partir d’avui…

27 05 2013
Mireia Guivernau

No tinc paraules o bé, ja no me’n queden. Juanjo, sempre et recordaré!! Molts petonets des del Pallars!! Descansa!
Moltes abraçades a la família i ànims al Centre.
Mireia

27 05 2013
TONI CAMPS

No sabia ni qui era Juanjo Garra fins que fa dos anys vaig escolar-lo en una emotiva entrevista de Sique Rodriguez a la Graderia d’Ona Fm. Aquell dia molts vam descobrir a una persona diferent i a un tipus d’esportista allunyat de les icones mediàtiques, però que les superava a totes, sobretot en qualitat humana i amb un sentit de la vida únic. Reconec que la senzillesa, tenacitat, amistat i sentit de l’esforç que desprenia en les seves paraules em van emocionar, igual que avui quan he escoltat per la ràdio que no havien pogut salvar-lo. Em quedo amb el missatge que va donar aquell dia i amb l’esforç de tots els que l’han intentat salvar durant els seus últims dies. Descansa en pau.

27 05 2013
Ventura (@Turamoll)

El que viu a la muntanya sap que tot allò que et dóna, més tard o d´hora, et prend. La vida et dóna tot el que més tard t´agafara. És la lluita per sobreviure al destí, és l´art de la sopervivència.
El día a día també té aquestes coses, tots sabem el día de la nostra benvinguda però, malauradament mai sabrem el de la nostra partida. Al Juanjo l´hi ha arribat la seua hora i tots sabem que com humans això és molt dur i més, per a tots aquells més propers. Els que quedem et recordarem, els que marxeu, ja ens esperareu. Reposi en pau, Juanjo.

27 05 2013
Hortensia

que tristeza…. ayer todavia quedaban esperanzas,pero ya ves hasta el más fuerte, se va ….te recordaré y te llevaré siempre en mi corazón con esa sonrisa que tu siempre tenias .Donde quieras que esté mandanos un rayo de luz para que podamos soportar tu ausencia
Un abrazo a toda la familia en estos duros momentos
Te quiero ,mi amigo .
Hortensia

27 05 2013
Jose Antonio Gonzalez Martin

Aun me parece increible.
Mañana saldré a entrenar en bici y me resultará muy extraño no cruzarmelo al volver,como tantas veces, con su bici y su mochila, volviendo del trabajo…
Cuando lo veía siempre pensaba lo mismo…ese pequeño gran hombre es un superhéroe…por lo que es capaz de hacer. Como deportista de elite, así lo he entendido y valorado siempre.
Mis respetos mas sinceros, familia, compañeros y amigos.

27 05 2013
Eduard

El teu entusiasme i la teva bondat han estat un exemple per tots aquells que t’hem conegut.Un petó a tota la familia.

27 05 2013
marta serra

…puijar al cim de la montanya
es la meta de la vida.
romandre a la foscor de la vall
es comú entre els homes.
però tard o d’hora
com l’aigua que s’evapora,
has de puijar a la montanya
per caure com pluija viva
sobre la vall…

27 05 2013
jordi

En aquests moments tan difícils, una abraçada molt gran a la família i als amics, que en tenia a grapades. Has lluitat fins al final, Juanjo. Gràcies per fer-nos conèixer el món de la muntanya i ensenyar-nos a estimar-la. ânims a tots!!!

27 05 2013
xavier

Sovint la muntanya és massa egoista i es vol quedar amb els millor alpinistes, però en aquest cop s’ha quedat a un molt bon alpinista però encara millor persona. Molts ànims a tota la família, amics i coneguts.

27 05 2013
quim

Els Muntanyenc no volem morir, però si hem d’escollir un lloc segur que tots coincidirem que sigui a la muntanya que ens estimem.
Molta força a la família i amics.

27 05 2013
margarita

Ostras,, fins i tot les muntanyes de la Vall de Boí, estan tristes i emprenyades. Desprès d´una gran lluita,no ha pogut ser; descansa amb pau Juanjo.
Molts anims a la familia i amics.

27 05 2013
Montse Ibañez Miquel

Molta força per Sumpta i L´ainna.

27 05 2013
Asunta

Lo he sentido mucho. Un fuerte abrazo a la familia y a los amigos.

27 05 2013
NIK

no tinc paraules, ens queda el teu recort. anims a la familia, una forta abraçada.
Lo niko

27 05 2013
claudi

Sense paraules m’he quedat al llegar la noticia. Porto dies fent seguiment del rescat i tenia l’esperança de que aquest cop Sí ho aconseguiriem. Molta força a la familia. Una gran perdua.

27 05 2013
Juanjo Garra ha muerto en el Dhaulagiri | surVertical Blog

[…] Este tuit que daba la peor noticia que podíamos esperar, quedaba así ampliada en la página web de Juanjo Garra: […]

27 05 2013
Jordi

Juanjo, he seguit la teva trajectòria desde la distància i he vist continuament l’esperit dels lleidatans a l’Himalaia !! descansa en pau en les muntanyes que han estat la teva segona casa.

grandiós Juanjo !!!!

27 05 2013
Quim

Un dia més he despertat corrent cap a l’ordinador contenint la respiració per saber de tu… Juanjo, ha estar un plaer compartir moments, il·lusions i projectes amb tu! Fins siempre company.

27 05 2013
Dani Moncayo

Se’ns marxa un dels grans i no em refereixo al seu nivell d’alpinisme, que també. La mala sort ha fet que descansi per sempre en el lloc que més li agradava estar: el Himàlaia, a 8000 m., A part de la seva estimada Lleida..
Gràcies per la teva humanitat i humiltat. Estem urgullosos..Et recordarem !!

27 05 2013
Albert Hortal

Cap amunt, sempre cap amunt, Joanjo. Et recordo i et recordaré amic, possitiu, fidel, compromés, apassionat…Força ànims a la família

27 05 2013
David

Sento moltíssim la seva pèrdua. Recordarem el teu somriure i tot el teu bon ser.

DEP

27 05 2013
Alex Riu

M´he quedat sense paraules al saber la notícia. Una sensació de vuit molt gran deixes Juanjo. Una gran persona.Una abraçada molt forta a tota la família. Sempre et portarem al cor.

27 05 2013
Pablo

Fuerza a la familia, a los amigos, y a todos los que se han involucrado en el rescate de Juanjo.

27 05 2013
Xevi

Els meus condols a la família i amics.

27 05 2013
gines

un abrazo a la familia descanse en paz

27 05 2013
Arnau

En Juanjo se’n va però ens deixa tant…Sé que ens esperes i que ens tornarem a trobar. Descansa en pau Juanjo, amic.

27 05 2013
Montse i Xavi

Et trobarem a faltar, amic, i també el teu somriure. Una abraçada a la família. Molta força en aquests moments.

27 05 2013
Elisa. Tarifa

Lo siento muchísimo, a través de las noticias que nos iba dando la novia de Enrique, hemos ido siguiendo paso a paso todas las vicisitudes de esta espedición y durante estos dias fue parte de nuestra vida…descanse en paz.

27 05 2013
Maite i Jesús

No t’oblidarem mai Juanjo, allà on estiguis sempre recordarem la teva pau interior, el teu somriure, la teva integritat., la teva persona, … una gran pèrdua.
El nostre suport i una gran abraçada a tota la família
T’estimem.

27 05 2013
bendi

Un fuerte abrazo para la familia. Estuvo muy cerca…

27 05 2013
Adolfo

Juanjo, admirado, amigo, hasta pronto!

27 05 2013
PACO CONSUEGRA

Para ti Juanjo, se que no te has ido porque estas en el corazón de cada uno de nosotros. Quiero compartir con toda la gente que te quiere una de tus últimas frases ” NO HI HA VENT FAVORABLE PER AQUELL QUE NO TÉ UN PORT DE DESTÍ”. Volveré a leer aquel articulo de montaña “CORRIENDO POR LA RIBAGORÇA ROMÁNICA”, para leer entre lineas lo mucho que la amabas y lo importante que era para ti y que prendistes en nuestros corazones aquella ilusión por saber y entender tu gran pasión, tu forma de describir ensalzando y dando colorido a unos relatos dónde se respira solo AMOR.
NO TE OLVIDAMOS.

27 05 2013
Tere i Emili

Quan encara ens imaginavem trobar-te per fer una abraçada ens confirmen el teu comiat. No defallirem i amb il.lusió reviurem tot el que amb tu hem gaudit. Per sempre més restaràs en el nostre cor amb aquella joia que sabies transmetre. Un petó, Juanjo.

27 05 2013
Enric i Dolors

Quin cop i quina tristor. Molts ànims per la família família i els amics. Ara més que mai!!!

27 05 2013
jaumegrimp

Em sap molt greu, una gran abraçada.

27 05 2013
Nieves

Tu fortaleza, tu entereza, tus ganas de vivir siempre nos acompañarán. Desde donde estés, cuídanos que nosotros haremos lo propio con Assumpta y Aina

27 05 2013
Sara- LOWE ALPINE

Siguiendo tus noticias cada minuto, deseando con fuerza leerte en el C3… Juanjo, valiente, un abrazo allá donde estés. Ha sido un placer.

27 05 2013
Divina

Juanjo, siguis on siguis estaràs al nostre pensament i al nostre cor. Una abraçada molt forta a la familia

27 05 2013
Jordi Vives i Eva Carreras

Ens hem quedat sense paraules. Una abraçada molt forta a la família. Un agraïment al grup de rescat per l’esforç. I en el record per sempre Juanjo.

27 05 2013
Ignacio Gilabert

Siento mucha tristeza aún así sigue siendo una victoria para el y la compartirá con todos como siempre. Un abrazo con todo el cariño para su familia.

27 05 2013
Nieves gonzalo

Tu entereza, tu fortaleza y tus ganas de vivir siempre nos acompañarán. Desde donde estés cuídanos que nosotros haremos lo propio con Assumpta y Taina

27 05 2013
Emília i Pepito.

Sempre estarás present amb nosaltres.Et trobarem molt a faltar,Molts ánims a tots,

27 05 2013
Josep Maria Castellvi

No tinc paraules que no siguin topics. Estic desolat. El meu condol a la familia. Descansa en pau amic.

27 05 2013
Carolina Salas

Me uno a este sentimiento. Un abrazo bien fuerte a toda su familia, amigos y a todo el grupo de rescate que en ningún momento bajó la guardia para ir en su rescate.

27 05 2013
Jaume Godall (@JGodall)

Es molt injust

27 05 2013
Neus Vives

la muntanya era la seva vida i ha estat el lloc on s’ha quedat un gran muntanyenc i una gran persona que sempre serà recordat.

27 05 2013
Joan e Yolanda

Et trobarem a faltar , una abraçada molt forta a la família i gràcies a tots els rescatadors.

27 05 2013
Fina

Un gran record per tots els que han intentant fins l’últim moment salvar-te la vida arriscant la seva, i per el Kheshap que no t’ha deixat.
Vuit vides Juanjo, has salvat 8 vides!!!!
Des de allà on siguis, vetlla pels teus. Ens veiem a la propera conferencia

27 05 2013
victor

Aixo no es acceptable juanjo, ens has fet una putada molt grossa
Sempre estarás amo nosaltres
Gracies a tots els que heu fet l’impossible per que aixo no passes
Ánims a tots

27 05 2013
Sebas Mas

Molts d’ànims a la família.

27 05 2013
Miriam

El mon sera mes trist sense tu.
Una forta abraçada a tota la familia.
Miriam F.

27 05 2013
lauracoro

una abraçada per a tots aquells qui heu compartit la vida amb en juanjo.. no calen massa paraules.. sempre estarà amb nosaltres i ens guiarà a viure la vida com ell sabia fer..amb positivisme i amb passió! ets únic! nyicris, t’estimo!
laura

27 05 2013
jesus almarza

Gran amigo y gran persona. Te echaremos de menos. Ahora toda nuestra energía para su familia.

27 05 2013
Frederic

Quina mala sort! Recordarlo es ferlo viure…

27 05 2013
Laura i Josuè

Una abraçada ben forta per la família i l’equip de rescat.
Juanjo un petonàs.

27 05 2013
Andres

No puedo creerlo. Estoy sin palabras. Un abrazo a familia y amigos. Lo siento mucho

27 05 2013
Javier Subias

Su ida ha entristecido nuestros corazones, pero su recuerdo nos iluminara por siempre. Los momentos vividos a su lado, grandes o pequeños, nunca se borraran de nuestras mentes, y cuando nos sintamos tristes nos acordaremos de ellos y esbozaremos una sonrisa.
Era una gran persona, y no es una frase hecha, Juanjo era el mejor. Mi más sincero pésame a su familia y muchísimas gracias a todos los que habéis intentado hasta el último aliento sacarlo de allí..

27 05 2013
Jordi Falcó

Lleida el trobarà a faltar. Descansi en pau

27 05 2013
Jordi

Descansa en pau, amic. Les muntanyes s’han quedat amb tu i nosaltres en quedarem amb la gran persona que has estat.

27 05 2013
Toni Farre Alandete

Tu si has estat un crac.
Et trobaré a faltar
Toni Farré

27 05 2013
Oscar Miron

No m’ho puc creure….Juanjo siguis on siguis descansa en Pau, et recordarem sempre….

27 05 2013
Efren

Descanse en paz.

27 05 2013
Calu

Una forta abraçada a la família des de la Terraferma, lloc d’orígen d’en Juanjo.
Precaució en el descens per als companys que han intentat el seu rescat.

Deixa un comentari